Humorsidor

På nätet kan man hitta det mesta, men vet man inte vart det är kan det ta onödigt lång tid innan man hittar det man letar efter. Nedan kan du läsa tips om roliga humorsidor (obs! engelska och svenska).

9Gag.com

En rolig sida där vem som helt kan lägga upp bilder med rolig, passande eller berättande text på. Det finns flera olika memes där som cirkulerar om och om igen och många skojiga GIF: s. När man väl börjat scrolla så är det svårt att sluta.

Cracked.com

Vill man hellre ha humorsidor som är lite mer rotande i verkligeheten kan man kolla in artikelsidan Cracked.com. De skriver artiklar in om alla möjliga ämnen och utbildar samtidigt som de inbjuder till skratt. De har även humorvideos och podcasts där de diskuterar nyheter och popkultur.

Lajkat.se

En svensk humorsida som påminner om 9Gag fast här kan man också hitta roliga artiklar och notiser från hela världen, dock främst Sverige. Här kan man också hitta GIF: s och videos.

Oddee.com

En engelsk listsida. Här finns det bara en sak, olika listor. Från de tjockaste människorna, till mystiska mord som aldrig blivit lösta. Sidan har varit i gång i många år så är man nybörjare finns det en hel del att tillgå. Sidan uppdateras även varje dag så varje morgon kan man läsa en ny lista.