Bästa tipsen för att spela på trav

Trav är en av de stora nationalsporterna kan man säga. Vi i Sverige är som tokiga i trav och hästar. Faktum är att vi är det hästtätaste landet i Europa, det är alltså inte så konstigt att det spelas mycket på travbanorna. Du kan själv komma igång med betting på trav men våra snabba tips:

Hitta en bra sajt

Du behöver inte vända dig till ATG för att spela på trav. Du kan få jättebra travtips och hitta en en egen favorithäst genom att läsa lite online. Om du väljer att spela på nätet har du hela världens travbanor vid dina fötter. ATG har monopol på de svenska travbanorna men du får välja fritt bland onlinealternativen och kan vara med och satsa på de stora internationella loppen. En bra sajt ska inte bara erbjuda travtips, du ska gärna få information om de bästa platserna att spela på också. Om de samtidigt samlar de senaste nyheterna från travvärlden är det verkligen en sajt att bokmärka!

Lär känna hästar och kuskar

Trav i Sverige räknas inte som turspel, om du vinner på trav behöver du skatta på vinsten. Travbetting ses som en kunskap, någonting du måste lära dig för att förstå och vinna på. Och så är det. Om du vill ha chansen att vinna måste du veta vilka hästar och kuskar som är bra, vilka tränare som är bäst och hur de tidigare loppen har gått. Dags att läsa på! Du kan hitta information och nyheter online och så klart finns det massor med veteraner på travbanorna som gärna delar med sig om du bjuder på en kaffe och bulle.