Håll dig uppdaterad

Att hålla sig ajuor med de senaste spelen kan ibland vara svårt om man inte är en inbiten så kallad gamer som vet vad som ska komma innan spelmagasinen ens hunnit registrera att nåt nytt är på gång.

Som inbiten dataspelare så gäller det att inte hamna på efterkälken utan istället hänga med i svängarna och hela tiden veta vilka nya spel och uppgraderingar som kommer. Många har nog redan registrerat sig på de olika nyhetsbrev som skickas ut och får sin information därifrån men också via olika bloggar och givetvis YouTube klipp som sprids bland spelgrupper. Lika viktigt som de är att hålla sig uppgraderad själv på vad som finns så gäller det att ha utrustningen tip-top så att den klarar av de prestationskrav som de nya spelen kräver.

Det är inte alltid bäst att köpa helt nya grejor när man tycker att datorn börjar gå segt och prestandan tryter, det kan räcka gott och väl att göra en uppgradering av den utrustning du redan har. Många spelar idag live via Xbox eller annan spelkonsoll och det fungerar ofta lika tillfredsställande som en dator. Mobilspelen och surfplattan har inte riktigt den prestanda som en inbiten spelare kräver men passar gott och väl för lite spel som tidsfördriv i väntan på bussen.